showcase_raxEngedd  meg, hogy meséljek egy mesét. Egy mesét amit már réges rég mesélnek mióta világ a világ, azóta mesélik az olyan történeteket amiről az én mesém is szól! Egy idős az emberiséggel, és kimeríthettlen, mint a gondolatok óceánja. Egy mese a kalandvágyról, a az emberek kiváncsiságáról, a nagy hóditásokról, és az emberek közösségéről, összetartásáról!

Őseink kalandozásai után majdhogynem ezer, Kolubmusz hajókázásai után 522, Sir Edmund Percival Hillary mászásai után 61 évvel az emberiség újra megpróbálta ! Egy kis vállalkozó szellemü csapat(BRFEGY) vágott neki a messzi, nem is olyan idegen Tájnak! E tájt felhők fedik és  Rax alpok néven ismerik. Nem ez volt az első vállalkozás, sokan már megjárták és az ő sikereiken felbuzdúlva indult el egy kis csoport.  Hosszú hétvégéket választják, ezeken a napokon nehezebben fog a tanárok mágiája.Többnyire tavasszal és ősszel indulnak útra. Jöttükre 3-4 nap után lehet számítani NYUGAT felöl! Elcsigázottan, de lélekben és szellemben felfrissülve, közösségben megerősödve térnek vissza.
Útjaik során lehetőségük nyílik, nem csak arra, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz, de arra is, hogy 2000 méterrel a problémáik fölé emelkedjenek. Isten és természetszeretők mind.

Mondhatom nagyon kis vidám társaság alakul ki, majdhogynem mindíg, általában már csak te hiányzol közüllük. Ha úgy érzed, hogy magadra ismersz és szivesen tartanál velük,akkor tudd, hogy  várnak téged is soraikba a következő alkamon.

Sejtettem, hogy kedvet kaptál a kirándulásaikhoz.
(Vannak fényképes bizonyítékok arra, hogy miért is szeretnél velük tartani!)